ÇALIŞMA KOMİTELERİ

LES kurulduğu günden bu yana üyeleri arasında 1/3 oranındaki göz önünde tutarak Sanayi – Üniversite ve Hukuk profesyonellerini bir araya getirmekte, ve bir araya gelen üyeler arasındaki bu dengeyle 30’dan fazla komiteyi barındırmaktadır. Bu komiteler sayesinde hem organizasyon dışındaki ekosisteme bilgi ve birikimlerini paylaşmakta hem de organizasyon içinde etkin işbirlikleri imkanı sağlamaktadır.

LES Turkey üyeleri aynı zamanda LESI nin komitelerinde yer alabilir ve uluslararası bilgi ve birikimleri yerinde inceleyerek iş ağı oluşturabilir, bilgi kaynaklarını geliştirebilirler.

Eğitim, dış ilişkiler, organizasyon, üniversite sanayi iş birlikleri, hukuksal bakış, teknoloji transferi, telif hakları, değerlemeler gibi onlarca komitede çalışma ağını genişleten LES Turkey üyeleri yeni hayata geçirilen ve 41 yaş altındaki fikri ve sınai haklarla ilgili çalışan profesyonellere de çok etkin mesleki fırsatlar sunan LES YOUNG MEMBERS komitesine de direkt olarak üye olmaktadırlar. https://www.lesi.org/committees-community/young-members-congress

Uluslararası komitelerimize bu adresten ulaşabilir, https://www.lesi.org/committees-community  ve etkin görev almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

LES Turkey - Teknoloji ve Lisans Yöneticileri Derneği - (c) 2014